DASHBOARD

Bee's camera

Monday, 20 January 2014

Big Applause n big congrated to me!!!

Assalammualaikum......
agak tenggelam juga aku dari dunia blog ini.. dan kini aku kembali wujud nak berceloteh sikit.
nak dikatakan sibuk, kebelakangan ni memang aku agak sibuk. Ala maklum lah 2 minggu lebih aku terikat dengan kontrak kerja.... kerja apa tu yer?? aku hanya menyandang jawatan yang biasa-biasa aja... Pembantu pengawas peperiksaan. Makan gaji juga cik kak oii.

mana ada kerja dalam dunia ni senang, nak jaga tandas pun payah tau!!! kerja aku ni nampak n dengar je senang, bila dah start nak buat payah cik kak oi!! kak Ton pun cabut.  kerja aku sepanjang kontrak ni, meround-round dari satu meja ke meja.. kalau barisan pendek takpa juga, ni sampai kaki aku duk layu. first week memang macam nak tumbang, tapi 2nd n 3rd week ada semangat sikit sebab dah biasa rasa penat.

Apa yang best dengan my job ni kan,,,, langsung tak jumpa dengan sang Matahari.. why??? pergi kerja seawal 5.30 a.m n balik kerja selewat jam 8.00 p.m... a lot of sacrifice i made u know. Bukan senang tau.. ingat kerja apa pun takda yang senang. So my advice for jobseekers kat luar sana, jangan cepat berputus asa. kalau dah dapat kerja tu tolonglah hargai...be discipline k!!! majikan suka dengan pekerja yang disiplin n silap2 cepat naik pangkat... jangan nak makan gaji buta jerr!!!!

So, i just want to say congrates to myself n a big Applause to me as i'm the one who can be more discipline in doing some work, hardworking, honest n patient. U guys mesti n kena ada sikap seperti ini... Not to be proud but being proud to myself hahahhaha....aisehmen sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri!!! bluekkkkkkkkkkk miahahahahhaa.

Congrates dear Nurul


PPP UMS 2013/2014 sesi 1



the most craziest partner.....


SKTM for twice time....


when we were free...snap was the first thing to do


the girls....the girl in the middle is twin for my bff (yusee)


wanita melayu terakhir


fren PPP UMS..till we meet again


2 comments:

  1. cntik2 lam gmbr ni..kenangan terindah..

    ReplyDelete
  2. iye athiqi ariff hehhee......memg cntik2 kan haha...ni waktu keje best sgt n akan merindui kenangan2 indah hehe

    ReplyDelete

hye komenlah sikit, sikit je pun tak pe. thanx dear