DASHBOARD

Bee's camera

Thursday, 10 October 2013

Konvokesyen ke-79 at Uitm Shah Alam

Assalammualaikum, good morning u alls.

ermm, pagi2 lagi dah post new entry, becoz of yesterday is wordless wednesday so i can't tell you guys about my convocation in more details. so, by today i nak cter2 cket kat korang lah pasal convocation i n this is my first time tau!!! happy tak happy tak heeeee

Repost: Tarikh2 penting konvokesyen ke -79


actually, tarikh utk konvo tu memang 19 nov 2013 (soon), tpi ntah konpem dah ke tau belum!! yg pastinya i akan beli tket maybe around 13 or 14 nov sbb kiteorang kene amek jubah, Kad jemputan and sticker knderaan on 15 nov 2013. kalau takde sume2 tu, ermm tak leh masuk dewan kutt. ok bile i check2 tket an, fuhhh lamak punye mahal ntahlah bagi korang an. mahal yg i maksudkan tu RM 100 above hahaahhaha. takpe2 demi konvo, makbapak i snggup kut tlg byrkan n i skrg tgah tunggu panggilan keje, nnti i ganti lah blek (wlupun tak kene minta). Bila nak konvo bagai ni kan, byk kene kuar duit doh contohnye kene byr yuran (Rm115, murah sikit utk Ipta n Ipts mahal kot) n itu semestinye lah an then kene bayar tiket kalau sorang dah bpe. Tpi disbbkan tket agak kurg memberangsangkan mybe i g sorang kut sbb kat sne menjular2 wakil boleh pegi temankan i. As u all know, i ni memang duk sabah tpi family i belah ayah orang Melaka, so xheran lah klu ramai tggal sne. apatah lagi ramai yg duk shah alam, klang hahhhh that's why i senang n nak sgt study kat shah Allam (next year insyaallah).

Apa rasa bila nak mula konvo??
Fuh soalan, mcm kene soal dgn YB. hem hem, ok i rase lah kan memg happening giler2 sbb ape tau?? nak tau nak tau...... sbb ni lah anugerah yg tdk ternilai spnjang i study bertungkus lumus kat uitm sabah dlu ( batch 2010-2013) result pun agak memuaskan lah juga (3pointer above). Syukur Alhamdulillah, xsia2 pengorbanan i selama ini iaitu pengorbanan dri segi kewangan, masa, jarak, feeling2 (STRESS). hahahaa

Pengalaman?
errr pasal konvo i takde experience langsung k, yg i tau i nmpak my senior already graduated and wearing Jubah berserta topi. fuuuuyoooo bebeh it's cool!!! i mesti nak pakai topi tu n berhajat nak humban ke udara ngeeengeeeee

cenggini:


sorry sye amek dri Mr.Google, share sat noo

wahh kemainn lagi akak2 kite ni yer!!! hati2 kang jatuh plak hewhew
hah disbbkan i takde pngalaman, ok2 fine ade tak sape2 readers kat cni yg dah pnah hadapi hari spt ini. komen lah skit or cter la pngalaman korang, suasana nye ke, situasi nye ke!!(sengal mksud sme je kot).

Bagi yg tak boleh pegi, jgn sedih2 insyaallah pasti ada hari yg lebih baik n peluang yg baik utk anda pada msa akan dtg yer n lgipun i ni pun belum konpem pegi sbb "kita hanya merancang tapi Tuhan yg menentukan" ingat tu!!!

Doakan i tau supaya dpt pegi ngeehhhh, k la dears all nnti klu i jadi pegi i amek gambo byk2 i post kat my next entry k, senyum sokmo babai :)

                                                                                                                             xoxo, cik bee







No comments:

Post a Comment

hye komenlah sikit, sikit je pun tak pe. thanx dear