DASHBOARD

Bee's camera

Thursday, 10 October 2013

since 2009 ber-blogging

Assalammualaikum n mat ptg.

Entry baru mai lagi, tiba2 i rase gerammmmmmmm sgt sgt sgt!! nak tau npe??
ni sume pasal nak mencantikkan, meng-editkan belog. i terus terang nak ckp la kan, i tak suke the new interface utk blog skrg compare dlu2 sbb ape tau, bila i belajar tutorial dri mane2 blog yg buat tuto, ade certain tuto dorang dah tak boleh pakai walhal tuto diorang tu cute-mute or dgn kata lain dpt membantu dalam mencantikkan belog yg baru nak kenal dunia belog ini!!! sengal dibuatnye tpi tak pe sekurang2nya ade juga cket yg tak berubah. cth: bila nak cntikkan blog lebih senang n puas hati bila kena "Add widgets" sbb sebarang code HTML, URL boleh masuk n menjadi berbanding bila nak expand widgets n find sana find sini bla bla bla bla sampai memeningkan kepala then x menjadi, alah maklumlah i ni tak la terrer sgt nak edit2 guna code2 bagai sbb i bukanlah yg pakar sgt bab komputer ni, yg i tau guna laptop, search, edit guna Add Widgets, copy url then paste..pastu bila dah menjadi say "thanks kak cute sbb sudi beri tunjuk ajar" "cutenye belog kite" miahahahahahahaa

ok berbalik pada tajuk entry kedua kita pada hari ini, i sudah lama sebenarnya ber-blogging, tpi disbbkan hal2 tertentu, i tak dpt nak teruskn mengguna pakai blog yg lama. ok sbbnya adalah ade masalah email, masalah follower tak meninggkat-ningkat (ceh nak juga byk follower, sengal nye budak!!)hahaha, ade masalah warning content bagai ( mybe dia punye pasal, follower aq tak ramai) bukan ade content yg tak bgus pun. nak bukti ok pergi kat url ni pinkynb.blogspot.com n akan keluar macam nie..... bace tau entry i ehehehehe (promote sebelum blog ni tutup)


comel tak? comel tak? n nama blog yg dlu nurul bee sekrang dah tukar jadi Cik Bee.


then, korang tgok plak followers i yg asyik2 dri dulu tak brubah2 jumlahnye klu dibandingkan dgn blog i skrg ni hem2 belum lgi byk sbenarnye tpi sekurang2nya meningkat jgalah drpida 2 follower ke 2 followers above heheehe.....the oldest blog makes me sad tpi skrg tak sedih lgi sbb ramai dah org jengguk blog i. tq u alls even singgah pun i suke sgt2 tpi lgi bgus follow lar. i ni suke baca blog org so nnti i sergah jga ke belog korang. sayang korang (errrrrrr mengampu nmpak, dush! dush!)


my cute followers kat blog pinkynb.blogspot.com


ok another reason spt i mention earlier why i don't use this blog anymore erm sbb warning content. makk oiiii sbb engko la peminat i lari tau (sorry pasan cket ajo) hishhhhhhhh bebedebah u. And satu hal lagi sbb takde org nak chat box ngan i huhuhu (xsudi letew)

hah amek engko!!... i sorang je yg babbling kat ctu (nangis jap). sedeh kan blog i takde spe nak kawan

tpi sekarang tak lgi, byk adik2 abg2 kakak2 makcik2 pakcik2 dtg lawat, follow, jengguk. tak kirelah tem sehat ke sakit ke kat blog i yg tak se-cute diorang nie!!!! sayang u olls. hah tgok ni buktinyeee lalalalalalalalala


So, as u already know that i am the one who are not the new bloggers here but i'm the one who are starting to develope my blogs to be more attractive. so guys don't be shy to visit my blog okay.... i just want u to visit n more better if u guys follow me....hihihihihihi. i akan jengguk n follow u guys juga n bace2 entry korang yg menarik tu. Okay la thats all for today guys, i nak g beriadah dulu ptg2 cenggini. sampai ketemu di entry seterusnye ok...... luv u guys 

                                                                                                                                   xoxo, Cik Bee














No comments:

Post a Comment

hye komenlah sikit, sikit je pun tak pe. thanx dear